Stichting Wereldwinkelonline is een onafhankelijke wereldwinkel. Door een eerlijke afzetmarkt te creëren voor onze handelspartners willen we armoede en kinderarbeid bestrijden.

Onze producten bestellen we bij importeurs die aangesloten zijn bij de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en de World Fair Trade Organisation. We kunnen u dus originele én eerlijke cadeaus bieden uit alle delen van de wereld.

De stichting bestaat uit een bestuur en vrijwilligers. Door de overheadkosten laag te houden, komen de opbrengsten zo veel mogelijk ten goede aan de producenten.

Naast het ondersteunen van lokale ondernemers, willen we u en de toekomstige generatie graag kennis laten maken met andere culturen. Daarom hebben we ook religieuze en culturele producten in ons assortiment, die in het onderwijs ingezet kunnen worden om cultuureducatie aanschouwelijk en levendig te maken.

Particulieren

In onze webshop vindt u vooral oorspronkelijke en eigentijdse cadeaus en ambachtelijke fairtradeproducten uit onder andere Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Alle producten betrekken we via erkende importeurs om de eerlijke handel te kunnen garanderen. De artikelen zijn ingedeeld in categorieën, maar u kunt ook op prijs zoeken. Of u nu op zoek bent naar een klein of juist groter cadeau, in onze webshop vindt u voor ieder wat wils.

Onderwijs- en cultuurinstellingen

We hebben onder de naam ITSFAIR een uitgebreid assortiment artikelen voor multicultureel en religieus onderwijs samengesteld. Daarnaast bieden we talrijke producten die het cultuuronderwijs aanschouwelijk en levendig maken, zoals bijvoorbeeld traditionele muziekinstrumenten, bewerkt textiel en artikelen van gerecycled afval. Sinds 2006 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Starbeck.com uit Engeland. Zij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment in hun shop staan. U kunt deze artikelen via ons betrekken door ons een email te sturen met artikelnummer en aantal wat u wenst aan te schaffen. Wij doen u dan snel een passende offerte en levertijd indicatie.

De meeste producten zijn handgemaakt en handbeschilderd waardoor er geen twee hetzelfde zijn. De foto's geven daarom een indicatie van het design en van de kleur. Mocht u een voorkeur hebben voor een specifieke kleur-design combinatie dan kunt u dat aan het eind van de bestelling aangeven in het opmerkingen veld.

Peruaans aardewerk groot
© 2018 - 2022 Wereldwinkelonline.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel